Monday 7 January 2013

En dag med media

Gårdagens härliga sändningsmässa värmer än. Så stort engagemang och intresse. Underbart att vara omsluten av bön. Den bär!

Intresset är stort också från media och det har delvis påverkat denna måndag. Både Östran och Barometern har artiklar i dagens papperstidningar. Det har i och för sig Barometern redan haft en gång förut. Så även Kalmar Läns Tidning. Och vi vet att det kommer i Kyrkans Tidning - på Växjö stiftssida.

I morse kl 8.30 fanns vi på plats hos Sveriges Radio P4 Kalmar. Inslaget går att lyssna på här. Och ikväll tror vi att det blir ett inslag i TV4 Kalmar. Troligen kvart över sju. Även det går nog att lyssna på i efterhand. Länken till TV4 Play kommer här. Kanske är det knepigt att hitta men någonstans ligger det nog i efterhand.

Det var sju år sedan Växjö stift senast sände ut medarbetare i den världsvida kyrkan på detta sätt. Vi har känt en stor uppskattning för att vi tar detta steg. Det vi har försökt säga i olika sammanhang sammanfattas bäst med följande begreppspar, som finns med i visionen för Svenska kyrkans internationella arbete:
Fokus är livsbefrämjande teologi och levande kyrkorelationer.
Denna text går även att läsa på hustruns blogg: dwell at the well!

No comments: