Wednesday 8 August 2012

Hustrun + Olov Hartman

Har Du hört talas om identitetsbloggen? Det hade inte jag förrän hustrun sa att hon blivit ombedd att skriva en bloggpost på denna blogg, Man hittar den bland Svenska kyrkans bloggar. Den heter ”vår identitet”. Det är inte så många som upptäckt den. 6 bloggposter sedan 2 maj. 1 kommentar. Men nu kanske detta kan ändras. Läs vad hustrun skriver under rubriken: Att älska världen tillbaka till Gud! (Titeln är ju lånad från en av Olov Hartmans psalmer: Sv ps 62) Daniel Uddling citerar även han Olov Hartman i sin bloggpost. Bloggens uppgift beskrivs såhär:
På denna blogg ventileras åsikter kring det internationella arbetets vision, uppdrag och centrala värden. Här finns chansen att kommentera och föra en diskussion över nätet och utbyta idéer med engagerade utanför din församling eller stift.
Man kan också få blogga själv. Då ska man ta kontakt med Johan Ehrning, som jobbar på kyrkokansliet. Vill du själv blogga på ”Vår identitet”? Kontakta då Johan Ehrning. Kanske kunde det ligga en länk till hans e-mail. Den kommer i alla fall här: johan.ehrning@svenskakyrkan.se Hur som helst är det ett viktigt samtal. Som säkert förs på många sätt. Även i bloggosfären.

No comments: